Home Referenties Voeding

Voeding

Een hoge productiedruk in een omgeving met speciale eisen. Dat is eigen aan de voedingssector.
Zowel de hard- als software dienen hieraan aangepast. Dit voor verschillende omgevingen: van vochtige en ijskoude tot stofrijke.

Etiketten vormen een cruciaal onderdeel van de verpakking. U kan er de ingrediënten of de herkomst van een bepaald voedingsmiddel op terugvinden maar bijvoorbeeld ook de houdbaarheidsdatum en het lotnummer. De keuze van het juiste etiket is dan ook belangrijk. Moet het etiket lang meegaan? Of net niet? Moet het etiket bestemd zijn tegen vriestemperaturen? Of net tegen hitte?
Bij Codipack zijn we gespecialiseerd in voedingsetiketten. Wij hebben standaardetiketten in stock, of maken uw etiket op maat.

 

houdbaarheidsdatum printen

Ook de inkten die u gebruikt om een code aan te brengen, moeten voldoen aan de strenge voedingswetgeving. Zo zijn er inkten die zelfs in aanraking mogen komen met voeding.
Ook als u een code wil aanbrengen, biedt Codipack u de nodige codeertoestellen. Van inkjet- tot lasersystemen.
Ook biedt Codipack software-oplossingen aan voor kleine bedrijven en multinationals. Van eenvoudige labeloplossingen tot meer uitgebreide oplossingen.

Wilt u weten wat we voor uw voedingsbedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie via info@codipack.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.