Home Project Management

Project Management

projectmanagement

Codipack heeft een Project Management systeem uitgewerkt zodat elk project in goede banen geleid wordt. De communicatie tussen de verschillende afdelingen (engineering, productie, supplies, montage, after services) zijn volledig op mekaar afgestemd. De samenwerking met de klant wordt zo geoptimaliseerd.

Ook heeft Codipack een volledig vernieuwd XCRM-ERP pakket (Dynamic 365-Cloud versie) waardoor wij de slagkracht hebben om elk project nauwgezet op te leveren.

Project Management in 4 eenvoudige stappen

Projectmanagement Codipack

1. Communicatie en aansturing

Codipack stelt een Project Manager aan. Deze is de point of contact met de klant. De Project Manager is verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van het ontwerp en de implementatie van het systeem. Dit vanaf de opdrachtdatum tot en met de uiteindelijke hand-over.

De Project Engineer zorgt ervoor dat het systeem correct geplaatst en gemonteerd wordt. Hij is verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van het systeem, dit tot en met de uiteindelijke operationele hand-over. De Engineer verzorgt ook de interne communicatie en de documenten, zoals lay-outs, handleidingen en CE verklaringen.

2. Installatie

De montage van het systeem wordt uitgevoerd door een ervaren technisch team en waar nodig door IT-specialisten (zoals bij software integraties).

installatie Codipack

3. Testfase

Na de installatie zal Codipack een testprocedure opstarten. Zo zijn we zeker dat het systeem goed zal functioneren.

Indien van toepassing, behoren een FAT en SAT test tot de mogelijkheden.

  • Factory Acceptance Test (FAT): bij de fabrikant of in de werkplaatsen van Codipack kunnen we een visuele inspectie doen en een eindcontrole. Er wordt ook een functionele test van de installatie uitgevoerd (mechanisch en software).
  • Site Acceptance Test (SAT): deze test is bij de klant en toont aan dat het systeem werkt conform de parameters die overeengekomen zijn in het contract tussen de klant en Codipack.


4. Inbedrijfstelling

Er vindt een grondige hand-over plaats en de systemen worden nu door de klant zelf in gebruik genomen.

Onze klant kan hierbij rekenen op volgende services, aangeboden door Codipack Group:

Trainingen

Er zijn op verschillende niveaus trainingen mogelijk. Codipack beschikt over de nodige specialisten voor de verschillende domeinen zoals bediening, onderhoud, aansturing,…..

Systeemondersteuning

De Helpdesk van Codipack is beschikbaar voor ondersteuning, advies, gerichte vragen, en het bieden van oplossingen voor eventuele problemen. Deze service stelt de klant in staat om de tijd te verkorten tussen het optreden van een storing en het uitvoeren van de gewenste aanpassing.

After-service afdeling

Na de oplevering en goedkeuring wordt het project overgedragen aan de after-sales afdeling van Codipack.

Optioneel kan de Codipack after-sales afdeling u een breed scala aan ondersteuning aanbieden. Hierbij denken we aan technisch advies, assistentie bij noodgevallen, remote diagnose en service/onderhoud ter plaatse, spareparts en service/onderhoudscontracten.

Naargelang de behoefte biedt Codipack een op maat gemaakt voorstel aan.

Project management Codipack

Vertel ons uw plannen

U merkt het: Codipack biedt totale ontzorging en streeft naar een duurzaam partnership. Wij staan garant voor een ijzersterke project-aanpak: uw opdracht vertrouwen we intern toe aan een project team met de juiste expertises. Zo zijn hardware, software, services & supplies perfect op elkaar afgestemd.

Vertel ons uw plannen en maak een afspraak met een Codipack accountmanager. Neem contact met ons op via info@codipack.com


Stel uw vraag aan onze experts

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Een gepast antwoord ontvangt u van onze experts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.