Home Cases “Onze etiketteermachine is een kleine alleskunner”

“Onze etiketteermachine is een kleine alleskunner”

Het Kortrijkse Belberry maakt confituren en andere delicatessen voor echte fijnproevers. “De productie gebeurt nog volledig ambachtelijk. Wij gaan voor topkwaliteit”, vertelt zaakvoerder Thierry Vandererfven. Dat geldt ook voor hun etiketteermachine.

Het begon als een zijprojectje. Ergens vanachter in de kruidenierszaak van Thierry’s vader stond één grote confituurpan te pruttelen. Zoveel jaren later groeide het verhaal uit tot het merk Belberry. En namen ze hun intrek in een nieuw bedrijfspand in het West-Vlaamse Marke.
“Ondertussen leveren we aan delicatessenzaken in meer dan dertig landen. Ons gamma is erg uitgebreid. Naast confituren, maken we ook marmelade, jam, chocolade- en fruitfondue, azijn, ketchup…”

Confituurpotjes etiketteren

Op elk potje past een etiket

Dat betekent potten en verpakkingen van verschillende materialen. En allerlei groottes en heel wat verschillende etiketten. Om die snel en efficiënt aan te brengen, klopte Thierry aan bij ons. “Alles vertrekt natuurlijk vanuit het product dat je wilt labellen. Dus zijn we samen rond de tafel gaan zitten. Welk volume wil je draaien? Over welke verpakkingen gaat het? Welk materiaal, welke vorm? Daarna gingen we samen op bezoek bij een bedrijf dat een soortgelijke etiketteermachine had.”

Multifunctionele etiketteermachine

“Het resultaat is een etiketteermachine waarmee we alle kanten uitkunnen. Dat was belangrijk voor ons als klein bedrijf: dat één installatie echt alles aankan. Enkel een etiket tegen de voorkant. Rondomrond. Of met een zegel die over het deksel naar de pot loopt…”

 

Interesse?

Ook op zoek naar een etiketteermachine? Kom eens praten en we zoeken samen naar de beste oplossing afgestemd op uw product(ielijn) en uw budget. Contacteer ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.