Home Referenties Medische sector

Medische sector

De medische sector is onderhevig aan een strenge regelgeving. Kwaliteit staat hierbij voorop.
Codipack laat niks aan het toeval over.

De medische sector is sterk gereguleerd. De kwaliteitsnormen zijn streng. Onze klanten zijn zowel producenten van geneesmiddelen als ziekenhuizen. We leveren polsbandjes voor patiënten, booklet labels, peel-off labels en veel meer. Kwaliteit staat hierbij voorop. Codipack laat niks aan het toeval over.

polsbandje patiënt ziekenhuis

Patiëntenidentificatie in ziekenhuizen

Zelfbedrukte polsbandjes van Codipack bieden heel wat voordelen. Hiermee is het mogelijk om de identiteit van patiënten vast te stellen op een efficiënte manier. U kan toepassingen koppelen zoals het elektronische patiëntendossier, de medicatie die een patiënt krijgt of een bepaald dieet dat de patiënt volgt. Dat is een nieuwe stap vooruit in de identificatie van patiënten, vanaf het moment dat ze worden ingeschreven. Fouten worden hierdoor uitgesloten. En om de gegevens te scannen, heeft u bij Codipack de keuze uit een breed gamma scanners.

Snelle en eenvoudige integratie

Overschakelen naar het systeem van zelf afgedrukte polsbandjes is heel eenvoudig. Op een paar weken tijd kan de complete switch gemaakt worden. Dat kan gebeuren door de eigen IT-afdeling van uw ziekenhuis, maar ook door experts van Codipack. Wij bieden u een compleet geïntegreerde totaaloplossing aan die voldoet aan de nieuwste Europese richtlijnen op vlak van positieve patiëntenidentificatie.

printer voor ziekenhuis

Grootste assortiment polsbandjes

Bij Codipack vindt u ook het grootste assortiment aan polsbandjes. We hebben een grote keuze in kleur en in vorm, maar ook in verschillende kwaliteiten en sluitingen. En dat is niet onbelangrijk in een ziekenhuisomgeving. Zo kunnen verschillende afdelingen een andere kleur of vorm van bandjes krijgen. Of denk maar aan bandjes met een antibacteriële werking, of bandjes die geschikt zijn voor patiënten die lang in het ziekenhuis verblijven. Ook dat zijn heel wat troeven voor het gebruik van Codipack polsbandjes in ziekenhuizen.

Etiketten

Bij een consultatie ontvangt elke patiënt een reeks etiketten voor gebruik doorheen het traject. Ook elk medisch dossier heeft een etiket. Dit kan u allemaal drukken met een etikettenprinter van Codipack.

Fouten vermijden is essentiëel in een ziekenhuis. Daarom gebruiken ziekenhuizen barcodes. Om deze barcodes aan te maken, heeft Codipack de juiste software in huis. En ja, u raadt het al: scannen kan u met onze barcodescanners. Geen gedoe, Codipack biedt u het totaalpakket. Zelfs het ganse printerpark managen kan u ook door Codipack laten doen.

In de medische sector heeft Codipack belangrijke klanten, waaronder UZ Leuven, Pfizer, Baxter en Purna. In de Benelux en ook daarbuiten.
Wil u weten wat wij voor u als farmabedrijf of ziekenhuis kunnen betekenen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.