Home References Logistiek & transport

Logistiek & transport

Als logistieke speler of e-commerce bedrijf stelt u hoge eisen.
Om aan die eisen te voldoen, komt u automatisch bij onze oplossingen.

Logistieke spelers en e-commercebedrijven stellen hoge eisen. De etikettering van dozen, pakketjes en zakjes gebeurt aan hoge snelheid. Precisie is ook belangrijk. Om hieraan te voldoen, komt u bij onze oplossingen waarbij u automatisch etiketteert.

logistiek

Wij komen bij u langs

Uw printsystemen moeten de snelheid aankunnen, zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat begint met de correcte opstelling en inventaris van de toepassing. Daarom komen wij langs om alles in detail te bekijken. Alle facetten tellen mee om tot een goede oplossing te komen.

Bedieningsgemak en onderhoud

Bedieningsgemak en eenvoud in onderhoud staan centraal. Het kan immers niet zo zijn dat u meer dan 2000 producten per uur verwerkt, terwijl het wisselen van etiketten en spare parts teveel tijd in beslag nemen.

Tot 80 meter per minuut

De automatische print- en etiketteersystemen van Evolabel scoren goed op al die gebieden. Ze kunnen variabele dooshoogtes aan, tot 1 meter met lijnsnelheden tot 80 meter per minuut. Het systeem voor etiketwissels hoort tot de snelste van de markt. En de nodige onderdelen kan u in een mum van tijd vervangen zonder gereedschap.

Verder is het ook een communicatie en softwarekwestie. Tussen het ophalen en het aanbrengen van de data zit amper een seconde – ook dat moet razendsnel gebeuren.

Eén aanspreekpunt

Etiketteren is méér dan hardware alleen. Een totaaloplossing is voor veel bedrijven een prima oplossing. Als alles op elkaar is afgestemd, haalt u het meeste uit uw investering. De juiste totaaloplossing is dus een combinatie van verschillende factoren. Codipack maakt er een punt van om alles in eigen beheer te doen. Voor de hardware verdelen wij alleen A-merken. Etiketten maken wij in huis. Onze softwareafdeling zorgt dan weer voor de integratie. En na integratie kan u rekenen op ons uitgebreid serviceteam.

Volgende klanten hebben ons hun vertrouwen gegeven: Essers, Kuehne+Nagel, Van Rooijen Logistiek, Vos Logistics

Wilt u weten wat wij voor uw logistiek- of transportbedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Sign up for our newsletter
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.