Home Labelsystemen

Labelsystemen

Welk etiketteersysteem zoekt u?

palletlabelen Codipack

Pallet labeler

De naam geeft het al weg, maar bij een pallet etiketteermachine gaat het over systemen die specifiek ontworpen zijn om efficiënt paletten te labelen. Deze brengen automatisch A5 SSCC labels aan op een of meerdere zijden van een pallet.

etiketteermachine voor voorbedrukte labels

Etiketteermachine

We spreken van een etiketteermachine, wanneer de machine uitsluitend etiketten aanbrengt. Dat maakt de machine dus uiterst geschikt voor voorbedrukte etiketten. Het syteem zorgt ervoor dat elk product automatisch en nauwkeurig een etiket krijgt.

Print- & etiketteermachine

De print- & etiketteermachines gaan zowel de etiketten printen als op het product aanbrengen. De machine beschikt hiervoor over een printer. Het etiket wordt automatisch aangebracht op een of meerdere zijden van een product of verpakking.

etiketteerlijn

Etiketteerlijn

Etiketteerlijnen betaan uit een etiketteermachine en een transportband. Het systemen die labels automatisch aanbrengen op verpakkingen. Dit zowel op cilindrische, elliptische als rechthoekige verpakkingen. Het aanbrengen van het label gebeurt uiterst nauwkeurig, zelfs tegen hoge snelheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.