Home Software – Blueprint

Software – Blueprint

Elke inspanning voor software-planning heeft idealiter als doel de bedrijfsvereisten te analyseren en te vertalen naar specificaties die het ontwikkelingsproces zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

Als je niet weet waar je heen gaat, is het moeilijk om daar te komen en onmogelijk te weten wanneer je bent aangekomen. Vaak gaan planningsinspanningen verder door alles uit te waaieren en in kaart te brengen, in de hoop dat het eindresultaat een route naar de uiteindelijke bestemming zal bevatten. Ze maken resultaten ad hoc terwijl ze bezig zijn. De functionele specificatie wordt uiteindelijk een schijnbaar willekeurig doolhof dat is ontworpen om de ontwikkelaars te verbijsteren en te verwarren. Dit probleem is onvermijdelijk wanneer u vanaf het begin geen duidelijk planningsdoel heeft.

Codipack Software blueprint

Voor uw label en codering software project kan u bij Codipack terecht bij ervaren eigen Blueprint specialisten.

Ons plan van aanpak betreffende de Blueprint bestaat uit de Blueprint meeting welke resulteert in het Blueprint rapport.

De Blueprint meeting is een meeting met alle betrokken partijen (klant gebruikers, klant IT, ERP/WMS provider, Codipack) om een Blueprint document van de oplossing te gaan ontwerpen.
Het Blueprint document begint met beschrijving van de huidige label printing situatie; de gewenste toekomstige situatie en exact stappenplan van hoe we van de oorspronkelijke naar de uiteindelijke situatie zullen gaan.

De Blueprint gaat het exacte printing proces beschrijven, met een gedetailleerd timeframe en projectplan. U krijgt een exact overzicht van het aantal mandagen welke nodig zijn om de gewenste oplossing te gaan implementeren.

De Blueprint zal door alle betrokken partijen goedgekeurd en getekend worden voordat de installatie van het project kan beginnen.

Goede afspraken maken tevreden eindgebruikers.

Wenst u een afspraak voor verdere informatie over software blueprint? 

Contacteer ons via info@codipack.com

 

Stel uw vraag aan onze experts

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Een gepast antwoord ontvangt u van onze experts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.