Home Referenties Labelen van kratten bier

Labelen van kratten bier

Codipack is sterk vertegenwoordigd in de dranken sector voor het etiketteren van pallets met kratten waar de keuze voor het juiste etiket een belangrijk item is. Veel hangt af van het productieproces bij de klant.

Etiketteren we rechtstreeks op de kratten? Is er al dan niet een wasstraat aanwezig om de kratten schoon te maken? Worden de pallets eerst ingeseald met verpakkingsfolie en wordt het etiket nadien aangebracht?
Voor al deze applicaties heeft Codipack de juiste etiket materialen in het gamma. Denk aan de wateroplosbare etiketten die volledig oplossen (verdwijnen) wanneer de kratten door een wasstraat gaan. Deze wateroplosbare etiketten zijn bio afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu. Je kan ook de water afwasbare etiketten inzetten waarbij enkel de lijm oplost als het in contact komt met water.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid gamma aan afneembare etiketten die de nodige lijmkracht bezitten om te blijven hechten waarbij er geen lijm residu op de kratten achter blijft wanneer de etiketten worden verwijderd. Etiketteren we op een verpakkingsfolie dan zijn er mogelijkheden met onze permanente of afneembare kwaliteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.