Home Evolabel Belt applicator Technische specificaties

Evolabel Belt applicator
Technische specificaties

Evolabel Belt applicator brengt labels aan met hoge snelheid en precisie van boven, van onderen of opzij.  Een vacuümriem transporteert het label van de etikettenprinter naar het product.

De vacuümband loopt met dezelfde snelheid als de transportband en is dus niet beperkt tot de snelheid van de printer. Dit geeft een zeer nauwkeurige labelpositionering, ook op heel lichte producten. Als de verpakkingen een goed gedefinieerde rand hebben, ligt de labelnauwkeurigheid op +/- 0,5 mm.

Evolabel Belt applicator

In de applicator zijn verschillende onafhankelijke vacuüm elementen geïntegreerd. Hierdoor kan dezelfde applicator verschillende labelafmetingen verwerken, van 30×30 mm tot 118×150 mm.

De Evolabel Belt Applicator in combinatie met de D43-etikettenprinter is met zijn compacte formaat en nauwkeurige etikettering perfect voor productetikettering aan de onderkant. Afhankelijk van de labelgrootte is de capaciteit in combinatie met de D43 een supersnelle applicatie, tot wel 120 pakketten per minuut.

Evolabel levert complete markeerstations voor veilige integratie in de productie. Om de operator een gemakkelijke en ergonomische oplossing te bieden voor het wisselen van labelrollen, kan de D43-riem worden gemonteerd op een pneumatische stand en houder met draaiende functie.

De mechanische, elektrische en pneumatische interface tussen de Evolabel applicators en etikettenprinters zijn allemaal dezelfde plug-and-play-standaard.

 

  • Geschikte printermodellen: D43, T43, (T63 met Belt ext)
  • Minimale labelgrootte: 30×30 mm
  • Maximale labelgrootte (BxL): 118×150 mm
  • Maximale aanbrengafstand: 5 mm
  • Max bandsnelheid: 95 m / min
  • Communicatie: CANopen
  • Accessoires: Riemverlenging – voor labels langer dan 150 mm is de riemverlenging vereist

Stel uw vraag aan onze experts

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Een gepast antwoord ontvangt u van onze experts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.