Home Evolabel

Evolabel

Evolabel AB werd in 2007 opgericht (toen nog onder de naam Autolabel) door 4 personen die de overtuiging hadden dat Print en Apply eenvoudig en gebruiksvriendelijk kan worden gemaakt. De aanpak is altijd geweest om “Eenvoud door Technologie” te bieden.

De missie van Evolabel is het “leveren van de meest aantrekkelijke Print en Apply oplossingen die de hoge verwachtingen van klanten overtreffen”. Zij ontwikkelen, produceren en leveren innovatieve en intuïtieve print- en applicatiemachines voor automatisch etiketteren in de productie of opslag.

Evolabel begrijpt het belang van de productieketens van eindklanten en streeft ernaar om hen de best mogelijke ervaring te geven. Evolabel werkt samen met vakkundige, waarde toevoegende partners met kennis van hun lokale markten over de hele wereld. De partners van Evolabel, zoals Codipack Group, leveren en onderhouden vaak ook aanvullende industriële codeerapparatuur en software van andere fabrikanten.

Evolabel bestaat uit 3 grote onderdelen:

Artikel/product

Of dat het gehoekt, gedraaid, gebogen of stoffig is. Evolabel heeft de oplossing, hier kan u 1 van de toepassingen zien:

Dozen

Verschillende hoogte van dozen? Geen probleem voor de Quicktamp G2, de arm die in real-time leest wat de hoogte is en zich aanpast

Pallet labelen

Singel side labelen of multi side labelen. Dit zijn de 2 verschillende keuzes die je kan maken bij pallet labelen. De singel side kan maar aan 1 kant labelen. De multi side gaat rond zijn as draaien om zo 2 kanten te labelen

Evolabel heeft geen eigen verkoopkantoren, zelfs niet in Zweden. In plaats daarvan werken ze samen met bekwame partners die waarde toevoegen en die beschikken over gedetailleerde kennis van hun lokale markten over de hele wereld. De strategie van Evolabel is om deskundige partners te vinden die verkopen als hun passie hebben. Ze leveren een kwaliteits- en innovatieniveau dat met veel zorg ontwikkeld is en willen niet dat zomaar iedereen hun producten aan eindklanten aanbiedt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.