Home ALtech

ALtech

ALTECH  is een Italiaans bedrijf dat industriële etiketteermachines en materiaalidentificatiesystemen vervaardigt en distribueert in meer dan 50 landen over de hele wereld.

ALTECH staat voor ‘Advanced Labeling Technologies’. Ze ontwerpen en produceren etiketteersystemen en machines die zelfklevende etiketten op verpakte consumentenproducten kunnen printen, aanbrengen, coderen en controleren.

In september 1991 ging de eerste ALTECH industriële etiketteermachine in productie. Dit was ook gelijk het begin van de samenwerking met Codipack Group. De huidige productlijn bestaat uit industriële etiketteermachines en print-apply-systemen die in staat zijn om de beste oplossingen te vinden voor de eisen van elke klant.

Pre-sales advies, ontwerp op maat, technische ondersteuning, reserveonderdelen en verbruiksgoederen. ALTECH-medewerkers hebben opleidingen gevolgd om de beste oplossingen te bieden voor uw bedrijf. De labelsystemen worden geïnstalleerd, onderhouden en bijgewerkt wanneer nodig.

ALTECH is maar liefst in 14 sectoren aanwezig en heeft 3 dochterondernemingen. Ze zijn actief in voedsel, drank, automobiel, plastic, tabak, logistiek, … Ze willen hier ook nog in uitbreiden. De dochterondernemingen zitten in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Argentinië.

Dit is 1 van de toepassingen waarbij ALTECH hun label systemen inschakelt bij het labelen van Alpro Yoghurt potjes. Dit gaat aan een ongelofelijke snelheid. De machine wordt dan ook 2x per jaar onderhouden. Hierdoor kan deze goed blijven functioneren en kan hij nog jaren mee.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.