Home Blog Welke labelprinter moet ik kopen?

Welke labelprinter moet ik kopen?

Er zijn verschillende merken van etikettenprinters. Het gaat van Sato tot Honeywell, en van Datalogic en Zebra tot Epson. Dan is er ook nog het verschil tussen desktop printers en industriële printers. Of de mobiele, die u gemakkelijk kan meenemen. Of u hebt bent een zaak gestart en u wenst uw eigen kleuren labelprinter aan te schaffen.

labelprinter kiezen

Bon, u hebt binnen die merken de keuze tussen honderden modellen. Als je er niks (of niet al te veel) van kent, is het dus onbegonnen werk om tot de meest geschikte printer te komen. En de kans op een miskoop is dan ook reëel want stel dat je labels wenst te printen van 150 mm breed maar je koopt online een printer die slechts 100 mm aankan?

Een tip die we u wel kunnen meegeven om tot de juiste labelprinter te komen: vraag eerst advies bij echte specialisten. Vrijblijvend uiteraard. Wij stellen u de juiste vragen en elimineren de printers die niet bij u passen. En we houden rekening met uw budget en wensen. Zo komen we tot slechts 1 of soms 2 aanbevelingen waartussen u kan kiezen.

Wenst u meer te weten? Aarzel niet en bel ons op +32(0)14 25 40 40 (België) of +31 40 241 00 30 (Nederland) of mail ons via info@codipack.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.