Home Blog Van diepvriesetiketten tot wateroplosbare etiketten

Van diepvriesetiketten tot wateroplosbare etiketten

Van diepvriesetiketten tot wateroplosbare etiketten.
Codipack heeft het in huis.

Diepvriesetiket Codipack

Elk product is anders. Dat maakt dat ook elk etiket anders moet zijn: van diepvriesetiketten tot labels die gemakkelijk verwijderbaar zijn als ze in contact komen met water. Daarom vertrekken wij telkens vanuit uw concrete vraag, uw specifiek product en uw eigen productieproces.

Afhankelijk van uw product en de sector waarin u actief bent, hebt u nood aan een ander type etiketten. Een etiket dat u op te plaatsen ramen en deuren plakt, moet gemakkelijk verwijderbaar zijn, zonder dat het lijmresten achterlaat. Diepvriesetiketten moeten dan weer extreme temperaturen aankunnen. Terwijl brouwerijen op zoek zijn naar kwalitatieve wateroplosbare etiketten.

Hoe ziet uw proces eruit?

Codipack beschikt over vijf eigen productielijnen. Wij kunnen uw etiketten 100% afstemmen op uw specifieke toepassing. Deze oplossing vertrekt vanuit uw product en uw productieproces. Daarom komen we dan ook bij u langs om een kijkje te nemen.
Op die manier krijgen we een perfect zicht op wat u nodig heeft. Wanneer wordt het etiket gekleefd? Wat gebeurt er daarna nog allemaal met het etiket? Waar stockeert u uw producten?
Op basis daarvan kunnen wij u gericht adviseren en een voorstel op maat uitwerken.

Adviseren over de verschillende materialen bijvoorbeeld. En hun impact op de uiteindelijke drukkwaliteit. Of over de lijm: hoe reageert die op extreem hoge of lage temperaturen? Welk type lijm is bestand tegen welke temperatuurschommelingen? Wenst u diepvrieslijm, hotmelt lijm, rubber lijm, removable of afneembare lijm? Vraag advies aan onze experten.

Hoe kunnen we u helpen?

Zo komen we tot de etiketten die perfect beantwoorden aan uw specifieke eisen. Maar dan moeten we het uiteraard eerst eens hebben over die eisen. En misschien ook over de hardware? Want wij bieden het totaalpakket aan. Tot binnenkort.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.