Home Blog Inkten en labels voor Epson kleurenprinter

Inkten en labels voor Epson kleurenprinter

inkt cartridge voor epson

Het printen van kleurenetiketten is geschikt voor fabrikanten met een brede waaier aan producten. Ook bij apotheken en de gezondheidszorg bieden ze een meerwaarde omdat belangrijke patiëntgegevens gemarkeerd worden. Ook in retail (detailhandel) kan u hiermee schapetiketten, prijskaartjes, reclamelabels, en etiketten voor producten maken. En badges voor events zijn in no time afgeprint op een kwalitatieve manier.
Met de kleurenprinters van Epson heeft u volledige controle over de etikettenproductie, waardoor u de aangepaste kleurenlabels kunt afdrukken wanneer u wenst en exact hoeveel u er wenst.
Codipack zal u steeds een printer aanbevelen die zowel op een matte als op glanzende ondergrond labels kan printen. Zo bent u zeker dat u uw toestel lang zal kunnen gebruiken, ook al mocht uw behoefte wijzigen.

U heeft een Epson kleurenprinter of overweegt er een aan te schaffen. En nu heeft u natuurlijk labels en inkt nodig om uw etiketten af te drukken.
Het advies van Codipack is duidelijk en eenvoudig: koop de originele inkten en labels van het merk Epson. De labels van Epson zijn verkrijgbaar in papieren en kunstoffen versie. En er zit een speciale coating op. Hierdoor past het geheel gewoon bij mekaar en inkt van een ander merk, zal zich niet kunnen hechten op de labels van Epson. Het omgekeerde geldt ook: de inkt van Epson zal niet perfect geprint worden op labels van een ander merk.
Met de keuze van uw Epson printer, kiest u voor kwaliteit. Kies dan ook voor kwalitatieve inkt en matte of glanzende etiketten. Zo bekomt u een optimaal resultaat.
Goed aan de inktpatronen van Epson is dat de inktpatronen afzonderlijk verkrijgbaar zijn.
De afdrukken zijn ook duurzaam. Dankzij de pigmentinkten, gaan de afdrukken langer mee, ontstaan er geen vlekken en vervagen de afdrukken niet, en zijn ze bestand tegen vloeistoffen.
Ook zijn de inktpatronen gemakkelijk te vervangen.
De inkten van Epson zorgen voor nauwkeurige, niet-vlekkende afdrukken die bestand zijn tegen water en andere vloeistoffen.

Voordelen Epson kleurenprinter

  • Zeer geschikt voor afdrukken van kaartjes, ID badges, schapetiketten en teken
  • Voortreffelijk matte coating voor fotorealistische afdrukken
  • Snel drogende, kras- en waterbestendige resultaten

Meer informatie nodig? info@codipack.com

Contacteer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.