Home Blog Deze slimme label printer controleert de afgeprinte etiketten

Deze slimme label printer controleert de afgeprinte etiketten

Een label printer (ook stikermachine genoemd) die zelf de gegevens op het etiket – zowel codes als markeringen – verifieert, het bestaat. Maak kennis met de PX940, uniek op de markt.

Deze labelprinter geeft zelf aan als de kwaliteit van een label niet in orde is. Meer nog, de printer neemt het label even terug op en markeert het ganse label zodat het duidelijk is dat het een onbruikbaar label is.

 

video PX940

Hoe doet deze printer dit?

Deze printer heeft een ingebouwde ‘verifier’. Dit is een soort scanner die de codes bij wijze van spreken ‘controleert’. De etikettenprinter drukt eerst het label af en daarna passeert het de ‘verifier’ die het label scant. Deze controleert alle gegevens op het label. Zijn deze in orde? Dan drukt deze printer het volgende label af. Blijkt het net geprinte label niet in orde te zijn? Is het bijvoorbeeld fout afgedrukt of niet voldoende of helemaal niet leesbaar? Dan slikt de printer het label terug in en markeert het zodat het duidelijk is dat het etiket niet bruikbaar is. Dit kan dankzij de geïntegreerde label verificatie technologie.

De printer is ook geschikt voor kleine labels en de snelle processor zorgt ervoor dat de etiketten tegen een hoog tempo afgeprint worden.

Bekijk deze unieke printer in dit filmpje.

Voordelen

  • U bent zeker van de kwaliteit van het label
  • De printer checkt met grote precisie. Dit is beter dan u met het blote oog kan doen
  • U herkent de niet bruikbare labels direct
  • Industrieel model, het is een robuuste printer
  • U wint tijd en geld

Vraag meer informatie via info@codipack.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.