Home Blog De beste scanoplossingen voor uw DC

De beste scanoplossingen voor uw DC

DC’s (distributiecentra) zijn van uiterst belang voor zowel retailers, fabrikanten als eindgebruikers. Aangezien de vraag naar essentiële producten in deze tijden groeit, reageren DC’s en magazijnen op meerdere fronten.
Het is dan ook aangewezen om de uitdagingen binnen de sector slim aan te pakken. Zoals bijvoorbeeld met de innovatieve FlexRange™ Imager-oplossing. Deze maakt het mogelijk om sneller en slimmer te werken in de gehele toeleveringsketen en specifiek binnen het DC.

Honeywell CK65

De FlexRange scanengine heeft twee volledige optische ‘banen’ die, in tegenstelling tot concurrerende producten, geen bewegende delen hebben, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd beelden van dichtbij en veraf vast te leggen zonder enige vertraging. De twee optische ‘banen’ bestrijken het zeer korte bereik tot het lange bereik dat typisch is voor palletrekken in magazijnen, waardoor gebruikers vaak de flexibiliteit hebben om één enkel apparaat te gebruiken voor alle gebruikssituaties.

Binnen enkele seconden kan u zo codes scannen van 10 cm en direct daarna 10 meter. Foutloos, keer op keer.

FlexRange is nu beschikbaar in verschillende barcodescanners van het merk Honeywell.
Een paradepaardje stellen we u graag voor: de CK65. Deze mobiele computer heeft een snelle processor en een verbeterde 1D/2D scanning. De batterij gaat maar liefst 18 uur mee. De CK65 heeft zelfs cold storage-modellen voor vriesomgevingen en non incendive (NI)/ATEX-modellen voor omgevingen met gevaarlijke gassen (explosievrij).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.