Home Blog De Zebra ZT610 en ZT620 enkel beschikbaar met touch screen

De Zebra ZT610 en ZT620 enkel beschikbaar met touch screen

touch screen Zebra ZT610

ZT600-productlijn alleen beschikbaar met touch screen

Vanwege de aanhoudende onderbrekingen in de toeleveringsketen stopt Zebra met de optie zonder aanraakscherm voor de ZT610- en ZT620-printers. Met onmiddellijke ingang zullen alle orders voor de ZT610 of ZT620 met niet-touch display, inclusief nabestellingen, worden geleverd met het touch display model. Om orderwijzigingen te voorkomen, zal Zebra bestaande orders voor printers zonder aanraakscherm niet wijzigen. In plaats daarvan zal Zebra voor de lopende bestellingen zonder touch screen, een model mét touch screen leveren.

Wat betekent dit concreet?

Klanten die een printer met non-touch display hebben besteld, ontvangen voor dezelfde prijs een printer met touch screen.

Zebra ZT610 en ZT620

Kenmerken van het touch screen

Het touch screen op de Zebra ZT610 en ZT620 printers is ontworpen en getest op robuustheid en betrouwbaarheid, ook is de printer bestand tegen temperatuurschommelingen, vochtigheid en stof. Het display is ontworpen voor productieomgevingen en kan worden gebruikt door een operator die handschoenen draagt. Het touch screen biedt ook een aantal voordelen, zoals duidelijke navigatie, wizards voor printerinstelling en schermkleuren die veranderen op basis van de printerstatus om printerproblemen gemakkelijk op te sporen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.