Home Blog Alles over ECO-labels

Alles over ECO-labels

Nowaste label

De aarde lijdt door de menselijke activiteiten en er zijn overal ecologische uitdagingen te vinden. Als  deel van de grote printindustrie, willen we graag een rol spelen om mee te helpen de aarde te redden.

Codipack Group is gestart met het aanbieden van ecologische labels. Dit is een groene oplossing voor de gewone labels. Deze kan je aanvragen bij het bestellen van je labels. Dit moet je wel expliciet vragen. Je kan kiezen tussen 8 verschillende materialen. 4 Nowaste en 4 Crysal alternative. Hieronder kan je al een voorbeeldje zien van de Nowaste RE-ECO label. Deze is volledig gemaakt van afval papier. Hij is geschikt voor een brede producten categorie. Voeding, cosmetica, maar het komt beter niet in direct contact met voedsel. Dit label is specifiek bestand tegen verkleuringen en vochtige omgevingen.

3 voordelen van ecologische labels:

  1. Gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen
  2. Gemakkelijk te recycleren en te composteren, met een minimale negatieve impact op de natuur
  3. Duurzame materialen

Een ander soort label dat we aanbieden is Crystal Alternative. Hier hebben we ook 4 verschillen in. De Invisible ECO, BIO crystal, fly away PET en BIO flexy. Je kan hier onder een voorbeeld zien van de Invisible ECO

Onze labels dragen bij tot een betere toekomst. Het is belangrijk dat we zorgen dat de natuur blijft bestaan en dat we dit verzorgen. We kunnen niet zonder groen leven. Je moet nu al bezig zijn met de toekomst, daarom groen denken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.