Home Blog 585 Zonnepanelen op de daken van Codipack

585 Zonnepanelen op de daken van Codipack

Eind 2019 zijn bij Codipack Group in Olen 585 hoogrenderende zonnepanelen gelegd op de daken. De daken van zowel de kantoren, de productieruimtes als het magazijn zijn hierbij benut.

zonnepanelen Codipack Group - Walter Imberechts

Bedrijven schakelen steeds meer over op duurzame energie. Zo ook Codipack Group deze week. Hiermee kan Codipack zo’n 65% van haar elektriciteit zelf opwekken. Op langere termijn betekent deze investering een aanzienlijke kostenbesparing. Op korte termijn een directe impact op het milieu, een thema dat quasi dagelijks in het nieuws aan bod komt. En ons allemaal aanbelangt.

Deze investering is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een flinke besparing op de elektriciteitsfactuur. Codipack Group zal de geproduceerde elektriciteit hoofdzakelijk zelf verbruiken en een klein gedeelte stroom zal terug op het net gezet worden.

Walter Imberechts, zaakvoerder van Codipack Group: ‘Met de installatie van deze zonnepanelen doen we met Codipack dezelfde CO2 vermindering als 1.850 bomen samen. Dit komt maar liefst overeen met 25 hectare bos. Zo draagt Codipack Group ook haar steentje bij voor een gezonder en beter milieu.’

Stel uw vraag aan onze experts

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Een gepast antwoord ontvangt u van onze experts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.