Home AZ Maria Middelares Healthcare scanning

AZ Maria Middelares
Healthcare scanning

AZ Maria Middelares, gezondheidszorg met een ziel! AZ Maria Middelares is een innovatief ziekenhuis in de groene rand van Gent. Vriendelijkheid, warmte en patiëntbeleving stellen ze voorop.
Codipack Group werkt al jarenlang samen met AZ Maria Middelares, onder andere voor printing van patiënten polsbandjes.

Datalogic Gryphon GD4132

AZ Maria Middelares had nood aan een specifiek “Healthcare” scanner oplossing, dat ze konden gebruiken zowel voor bedside scanning, voor de verpleegsters als ook in de operatie blokken voor verificatie van de chirurgische instrumenten.
Codipack heeft de Datalogic Gryphon HC hiervoor voorgesteld.
Deze scanners worden veel in de gezondheidszorg gebruikt en garanderen een betere zorg voor patiënten en reduceert vergissingen tot een minimum.

Bovendien kunnen deze scanners regelmatig gereinigd en ontsmet worden met zware en geconcentreerde chemische oplosmiddelen. De “Disinfectant-Ready” behuizing werd behandeld met antimicrobiële additieven om dagelijks met chemische oplosmiddelen te onderhouden.

polsbandjes patiënt Codipack

De Datalogic Gryphon HC scanners hebben een industriële afdichting (IP 52 waarde) die de gevoelige elektronische componenten van de scanner tegen stof en waterspatten beschermd. De speciale behuizing van dit model is een extra bescherming tegen de schoonmaakmiddelen die in de medische sector gebruikt worden.

De Gryphon HC scanners zijn voorzien van een « green Spot » die aangeeft dat de barcode gelezen is. Dit geluidloze systeem is ideaal binnen een stille omgeving zoals een ziekenhuis. Door de groen lichtje ziet de gebruiker dat de code gelezen is en zijn er minder vergissingen.

Codipack Group is een Datalogic Healthcare Specialist Partner en levert printing en scanning oplossingen voor de zorgsector.

Vraag meer info via info@codipack.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.