Home Waarom klanten voor ons kiezen

Waarom klanten voor ons kiezen.

Lees het hier.

Bij Codipack mag u een totaaloplossing verwachten

Codipack heeft eigen productielijnen voor etiketten, printers om deze te bedrukken, machines om etiketten aan te brengen, software om ze te ontwerpen en printers aan te sturen. Kortom, Codipack Group heeft voor u een totaalpakket op maat.

 

Wij denken met u mee

Elke situatie is uniek en vergt dan ook een eigen aanpak. Daarom luisteren wij eerst naar u. Onze experts denken met u mee.

 

Wij zijn flexibel

Met 70 mensen zijn we wendbaar. We kunnen snel schakelen als het nodig is. Voor kleine en grote projecten.

 

Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak

Ons team is groot genoeg voor omvangrijke projecten maar zeker niet te groot om elk contact persoonlijk aan te pakken. Bent u een multinational of een chocolatier om de hoek? U staat als klant centraal en krijgt altijd een persoonlijke aanpak.

 

Onze mensen zijn experts in hun vak

Dit klinkt cliché, maar het is wel zo.  Met 30 jaar ervaring mogen we onszelf een oude rot in het vak noemen. 35 000 Installaties bij klanten hebben we uitgevoerd. Wij weten wat kan en wat niet.

 

Een resultaatgerichte projectaanpak

Voor elke implementatie voorziet Codipack een resultaatgerichte projectaanpak met heldere afspraken. Elk traject vullen we samen in. Bij Codipack vindt u het totaalplaatje: van hardware tot software en opleiding. Voor minder doen we het niet.

 

Op ons kan u rekenen

Advies bij de aankoop van de juiste oplossing. Een full service contract voor uw machine. Een last-minute herstelling. De bestelling van een onderdeel. Het kan bij ons. Op ons kan u rekenen. Wij kennen ook de laatste wetgevingen.

 

Codipack is toonaangevend in de sector

Codipack is uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. En dat is geen toeval. Ons team bestaat stuk voor stuk uit experts met een passie voor hun vak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.