Home Macsa – laser

Macsa – laser

Oorsprong

Macsa ID vindt zijn oorsprong in het bedrijf Framun, een fabrikant en distributeur van rubberen stempels die in 1908 in Manresa werd opgericht. In 1989 begon Macsa ID het potentieel van lasercoderings- en markeertechnologie in Spanje te onderzoeken, en vervolgens, in 1995, is het bedrijf marktleider geworden op het gebied van markeren en integratie van codeersystemen al geconsolideerd. Macsa heeft een breed scala aan coderings- en traceerbaarheidsapparatuur, industriële markering, voorsnijden en microperforatie en textielmarkering die zich aanpast aan uw behoeften.

Macsa ID wordt gevormd door 4 business units:

 1. Hardware
  Een breed scala aan coderings- en traceerbaarheidsapparatuur, industriële markering, voorsnijden en microperforatie en textielmarkering die zich aanpast aan uw behoeften.
 1. Software
  Bedien, beheer en optimaliseer uw productielijnen waar en wanneer u maar wilt met de verschillende softwaremodules van de Macsa ID Integra suite.
 1. Diensten
  Ze bieden te allen tijde ondersteuning en technische assistentie, evenals advies en training wanneer dat nodig is.
 1. Verbruiksartikelen
  Breed scala aan etiketten, inkten, oplosmiddelen en thermische transferlinten voor alle soorten etikettering en codering.
Video plankje laseren

Ecoding

De consumenten van vandaag verwachten en eisen nieuwe ecologische en sociale waarden van bedrijven en merken. Het Havas World Report, maart 2017, geeft aan dat 75% van de consumenten gelooft dat bedrijven een ethische verplichting hebben om op een duurzame manier te werken zonder het milieu te schaden en 53% van hen vermijdt aankopen te doen bij bedrijven die een negatieve sociale impact hebben op het milieu. Lasers voor coderen en markeren zijn duurzamer dan welke andere technologie dan ook, Macsa speelt hier op in:

 • Geen schadelijke uitstoot die mens en planeet kan aantasten.
 • Geen verbruiksartikelen: laser is een schone technologie die geen afval produceert.
 • Schoon: het markeert en codeert zonder tussenkomst van verbruiksartikelen zoals inkt die een puinhoop van de werkruimte maken.
 • Energiezuinig: maximale snelheid en kwaliteit van coderen en markeren met optimaal gebruik van energie.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.