Home Blog Zo digitaliseert u uw warehouse op een eenvoudige manier

Zo digitaliseert u uw warehouse op een eenvoudige manier

Flexibele workflows zijn belangrijk voor kleine tot middelgrote bedrijven met beperkte middelen. Lees hier welke stappen u best onderneemt bij het digitaliseren van uw warehouse.

magazijn moderniseren

Elk magazijn wil zo efficiënt mogelijk zijn, op alle vlakken. Zeker ook in kleinere bedrijven die de groeiende vraag van hun klanten willen bijhouden en die tegelijk groeikansen willen grijpen. Toch heeft u vaak nog te maken met handmatige processen en oudere systemen.

En hoewel het upgraden van uw magazijn naar digitale systemen en geautomatiseerde processen deze problemen gemakkelijk oplost, kan het overweldigend zijn om ermee van start te gaan.
Moderne mobiliteits-, scan-, print-, RFID-, detectie- en automatiseringstechnologieën kunnen ingewikkeld lijken, alsof ze zijn ontworpen voor alleen de grootste magazijnen en distributiecentra (DC’s). Dus als u al bezig bent met het beheren van dagelijkse activiteiten om ervoor te zorgen dat alle bestellingen vlot verlopen, kan het moeilijk zijn om de tijd en middelen te vinden om de juiste oplossingen te onderzoeken en te implementeren.

Dit is de reden waarom zoveel magazijnen moeite hebben om één belangrijke vraag te beantwoorden: hoe kunnen we ons magazijn digitaliseren op een eenvoudige manier, zonder kopzorgen. Gelukkig is het antwoord vrij eenvoudig.

Duid het juiste team van experts aan om zich uitsluitend te focussen op de belangrijkste stappen om te moderniseren.

digitaliseren warehouse

Codipack Group en Zebra helpen magazijnen al decennialang met het bereiken van een hogere productiviteit en efficiëntie, en we omarmen samen een zeer eenvoudige moderniseringsmethode om kleine tot middelgrote bedrijven te helpen digitaliseren.

  • Het team van Codipack-experts is vertrouwd met supply chain-operations. Wij gaan met u rond de tafel zitten om uw huidige uitdagingen volledig te begrijpen. Ook bespreken we toekomstige ambities en verwachtingen.
  • We zullen dan specifieke hardware- en software-upgrades aanbevelen waarmee u snel en eenvoudig belangrijke verbeteringen kunt doorvoeren. Als u zich zorgen maakt over de kosten, helpen we u alle opties af te wegen en de juiste oplossing te vinden.
  • Zodra u er klaar voor bent, implementeren we uw oplossingen en ondersteunen we deze. Codipack zal de implementatie volledig verzorgen en uw team erbij betrekken waar u dat nodig vindt.

We realiseren ons u wellicht niet alle systemen en processen in één klap kan herzien. Daarom werken we graag samen met u. We maken oplossingen op maat waarmee uw team onmiddellijk – en geleidelijk – efficiënter en productiever wordt bij elke taak, van verzending en ontvangst tot orderverzameling en voorraadbeheer. Er is geen one-size-fits-all technologieoplossing, maar er zijn tastbare opties voor magazijnen en DC’s van elke omvang.

Of u nu een betere barcodescanning, RFID, mobiel computergebruik of magazijnbeheer en voorraadsysteem nodig heeft, wij bedenken de juiste combinatie van hardware en software om uw operationele en zakelijke doelen te bereiken. Sterker nog, wij zijn degenen die zullen uitzoeken hoe u alle componenten van de technologische oplossing het beste kunt installeren, deze kunt integreren met uw andere systemen en processen en uw werknemers kunt trainen in het gebruik ervan. Op deze manier kunt u gefocust blijven op uw bedrijf en uw activiteiten beheren.
U hebt moderne technologiesystemen nodig, maar u moet ze ook eenvoudig en gebruiksvriendelijk maken. Ze moeten meteen werken – en altijd. Ze moeten ook zonder problemen, vertraging of verstoring worden geïmplementeerd. De “show must go on”, zoals ze zeggen.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over hoe we met Zebra samenwerken om technologieën te ontwerpen, implementeren en beheren die u nodig heeft om uw warehouse-activiteiten te ondersteunen naarmate de marktomstandigheden veranderen, de verwachtingen van uw klanten evolueren en de concurrentie toeneemt.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend via info@codipack.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.