Home Blog Lancering Zebra TC22/27

Lancering Zebra TC22/27

Maak kennis met de revolutionaire Zebra TC22 en TC27 scanners: til de productiviteit naar nieuwe hoogten

De Zebra TC22 en TC27 scanners zijn de nieuwste toevoegingen aan Zebra’s gerenommeerde TC series, en ze zijn klaar om nieuwe standaarden te zetten in de industrie. Deze apparaten combineren geavanceerde scanmogelijkheden met robuuste duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende toepassingen in verschillende industrieën. Of u nu werkzaam bent in de detailhandel, logistiek, gezondheidszorg of een andere sector die efficiënte gegevensvastlegging vereist, deze scanners zijn gebouwd om aan uw behoeften te voldoen.

 

Belangrijkste functies en voordelen:

Superieure scantechnologie: De TC22 en TC27 scanners zijn uitgerust met krachtige scanengines, waardoor barcodes snel en nauwkeurig kunnen worden gelezen. Van traditionele 1D barcodes tot de meer complexe 2D barcodes, deze scanners kunnen het allemaal met gemak aan, waardoor de noodzaak voor handmatige gegevensinvoer vermindert en fouten tot een minimum beperkt blijven.

Robuust ontwerp: Beide scanners hebben een robuust en ergonomisch ontwerp, dat bestand is tegen de zwaarste werkomgevingen. Ze zijn bestand tegen vallen en kunnen meerdere keren vallen vanaf een aanzienlijke hoogte weerstaan, zodat ze zelfs in moeilijke omstandigheden ononderbroken kunnen werken.

Intuïtieve gebruikersinterface: Zebra heeft gebruiksvriendelijkheid prioriteit gegeven met een intuïtieve interface op deze apparaten. Er is minimale training nodig om ze te bedienen, wat zich vertaalt in verhoogde productiviteit en verminderde downtime.

Batterij met lange levensduur: De scanners worden gevoed door duurzame batterijen die bestand zijn tegen lange diensten zonder vaak te moeten worden opgeladen. Dit garandeert een continue productiviteit gedurende de hele dag.

Veelzijdigheid: Of u nu een handscanner nodig heeft (TC22) of een pistoolgreep optie (TC27) voor intensievere scantaken, Zebra heeft het. De TC22 is perfect voor retailomgevingen en lichte taken, terwijl de TC27 ontworpen is voor meer veeleisende toepassingen zoals voorraadbeheer en opslag.

Geavanceerde connectiviteit: Met ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth zorgen deze scanners voor een naadloze verbinding met uw bedrijfsnetwerk en andere apparaten. Real-time gegevensoverdracht wordt een fluitje van een cent, zodat u sneller beslissingen kunt nemen.

 

De Zebra TC22 en TC27 scanners zijn veelzijdige tools die hun toepassing vinden in verschillende industrieën, inclusief maar niet beperkt tot:

Detailhandel: Versnel point-of-sale transacties, beheer voorraden en verbeter klantenservice door snel items te scannen en gegevens in real-time bij te werken.

Logistiek en magazijnbeheer: Verbeter de efficiëntie van de toeleveringsketen, volg zendingen en beheer voorraden nauwkeurig, wat leidt tot minder fouten en een hogere productiviteit.

Gezondheidszorg: Vergemakkelijk patiëntenzorg en medicatiebeheer door nauwkeurig polsbandjes, medicijnen en medische apparatuur te scannen.

Buitendienst: Optimaliseer de werkzaamheden van buitendienstmedewerkers door gegevens efficiënt vast te leggen en te synchroniseren met de centrale database.

De Zebra TC22 en TC27 scanners betekenen een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van data capture en productiviteit. Hun geavanceerde functies, duurzame ontwerp en veelzijdigheid maken ze onmisbare tools voor bedrijven die de efficiëntie willen verbeteren en workflows willen stroomlijnen. Omarm de toekomst van data capture met Zebra’s TC22 en TC27 scanners en revolutioneer de manier waarop u werkt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.