Diagraph: meer kwaliteit, minder onderhoudskosten

Wilt u rechtstreeks coderen met hoge resolutie? Dan kiest u voor Diagraph, die zelf hun printkoppen ontwikkelen en produceren. Door de manier van integratie zorgen ze voor een gegarandeerde excellente printkwaliteit aan lage onderhoudskosten.

De printkop en de inkt zijn uiteraard belangrijk voor de kwaliteit van de codering. Maar ook de perfecte afstand tot het te bedrukken oppervlak is essentieel.

Steeds de perfecte printafstand

Neem bijvoorbeeld kartonnen dozen. Die durven nogal eens te variëren qua vorm. Zo gaat karton in een vochtige omgeving vaak bol staan.

Door een meeloopwiel in combinatie met een verende ophanging, vangt Diagraph dat probleem letterlijk en figuurlijk op. De combinatie staat garant voor een optimale printafstand, zodat er een perfect eindresultaat wordt behaald.

Diagraph

Geen contact tussen kop en doos

Die verende opstelling heeft nog een voordeel: geen contact meer tussen kop en doos. En dus minder slijtage van de nozzle, een langere levensduur van de installatie en lagere onderhoudskosten.

De factor onderhoud is trouwens nog een reden waarom wij hier bij Codipack fan zijn van Diagraph. In tegenstelling tot concurrerende merken, zijn hun printers moduleerbaar. Als een bepaald onderdeel het laat afweten, hoeft u niet de hele printkop te vervangen. Maar alleen dat onderdeel.

Diagraph: printhoogtes tot 100 millimeter

Nog een laatste reden waarom wij Diagraph verdelen: de printhoogtes tot 100 millimeter. Vele andere merken haken af rond de 70. Waardoor u meerdere koppen nodig heeft als u meer data wilt printen. Dat maakt uw systeem duurder, zowel bij de aankoop als het onderhoud achteraf.

Tot slot hebben we in samenwerking met de fabrikant een Windows driver ontwikkeld die oneindig veel mogelijkheden biedt naar aansturing.