Home Blog ‘Certificate of Achievement’ van Evolabel

‘Certificate of Achievement’ van Evolabel

Certificate Evolabel

Codipack Group heeft van Evolabel het Certificate of Achievement ontvangen.
Dit voor uitstekende prestaties en inzet voor het leveren van superieure service en het leveren van een uitstekende bijdrage om het Evolabel Partner netwerk wereldwijd succesvol te maken.

Klantentevredenheid is zeer belangrijk en een prioriteit, zowel voor Codipack Group als voor Evolabel. Het doel van het PASS certificaat is ervoor te zorgen dat de klanten met Evolabel oplossingen verzekerd zijn van een professionele After-Sales ondersteuning van wereldklasse. Om dit doel te kunnen bereiken, heeft Evolabel ervoor gekozen om een aantal standaard eisen te stellen.
Evolabel gelooft dat zij – samen met haar partners – een uitstekend wereldwijd netwerk en samenwerking kan realiseren die de eindklant uiteindelijk verzekert dat hij in goede handen is. Door het uitreiken van een certificaat wil Evolabel uitmuntende prestaties prijzen en een voorbeeld stellen voor wat superieure service betekent.

Voor Codipack Group is het PASS Certificate een kwaliteitsstempel. Het certificaat staat voor uitstekende prestaties en een engagement om een superieure service te leveren.
De klanten van Codipack Group zijn dus verzekerd van een kwaliteitsvolle dienstverlening door het Codipack Team.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.