Datalogic TaskBook

  • Industriële tablet

    De robuuste terminal voor veelzijdige magazijntaken.

  • Met Corning Gorilla-glas met een dikte van 1,6 mm

    Besturingssysteem Windows 10 IoT Enterprise.

  • Bediening met één hand mogelijk

    IP65. WLAN en Bluetooth. Handgreep met accessoires optioneel verkrijgbaar.

De Datalogic TaskBook is een robuuste tablet die speciaal is ontworpen voor industriële toepassingen. Met zijn unieke concept van ‘éénhandige’ bediening, introduceert het een nieuwe en unieke manier om binnen fabrieken en magazijnen te werken met een tablet.

De TaskBook-tablet heeft een geweldige ergonomie en is zeer goed uitgebalanceerd wanneer hij op één arm wordt gedragen. Met zijn optionele handgreep die een standaard- of auto-range 2D-scanner integreert, samen met een hot-swappable batterij, biedt de TaskBook maximale efficiëntie met zijn éénhandige scanbediening en de mogelijkheid om 24/7 te werken.

Met zijn optionele dockingstation dat volledig kan worden geïntegreerd in een heftruck, is deze TaskBook perfect voor kleine heftrucks of waar mobiliteit vereist is.

Ervaar de ingebouwde robuustheid: met een IP65-classificatie, een robuuste behuizing die het apparaat beschermt tegen de meest gevaarlijke omgevingen, Corning® Gorilla®-glas met een dikte van 1,6 mm. En de TaskBook kan in vrijwel elke extreme omgeving worden gebruikt voor toepassingen zoals logistiek, onderhoud, kwaliteitscontrole en inspecties.

TaskBook is beschikbaar in zowel een 7 inch als een 10 inch scherm met Windows 10 IoT-besturingssysteem.

Stuur een mail naar onze experts

  • Drop files here or
    Max. file size: 256 MB.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.