Home Smurfit Kappa

Smurfit Kappa

Smurfit Kappa, de producent van hoogwaardige winkeldisplays, POS-materiaal en consumentenverpakkingen, bedrukt in zowel offset als digitale druk. In de werkomgeving worden pallets voorzien van een A4 met klantinformatie. Dit aan de vier zijden van de pallets. Dit proces gebeurde tot voor kort handmatig.

 

papier karton smurfit kappa Codipack

Smurfit Kappa en Codipack Group bespreken de mogelijkheden om dit ganse proces te automatiseren, diverse oplossingen zoals een dozenprinter en een pallet etiketteerunit komen ter sprake. Na het bespreken van de mogelijkheden wordt uiteindelijk gekozen voor 2 Evolabel FlexWipe systemen, dit aan beide kanten van de transportbaan. Hierdoor is het mogelijk om 4 zijden van de pallets te voorzien van een label. De oorspronkelijke lay-out van de A4 dient te worden behouden. Dit lossen we op door twee A5 labels boven elkaar aan te brengen.

Dit is een combinatie van hardware, de benodigde NiceLabel software om het juiste signaal uit de lijn te ontvangen, alsook de blanco etiketten. Dus Codipack als totaalleverancier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.