Datalogic RIDA DBT6400

  • Ideaal voor retailsector

  • Gemakkelijk te verbinden met mobiele apparaten

    Met Android, iOS en Windows.

  • Leest ook beschadigde en slecht afgedrukte codes

    Zelfs van beeldschermen en monitoren.

De RIDA ™ DBT6400 draadloze barcodescanner met draadloze Bluetooth®-technologie is de ideale partner voor verbinding met mobiele apparaten.

Deze scanner is een klein, ergonomisch en heeft een modern en elegant ontwerp.

De RIDA DBT6400-imager kan gemakkelijk worden gekoppeld met Android ™, Apple® iOS en Windows® Mobile®-apparaten en met standaardlaptops die zijn uitgerust met draadloze Bluetooth-technologie. Deze scanner leest 1D- en 2D-codes, beschadigde of slecht afgedrukte codes en streepjescodes op schermen van mobiele telefoons. De belangrijkste kenmerken zijn de witte verlichting en het toestel heeft het meest efficiënte richtsysteem op de markt.

De mobiele RIDA DBT6400 van Datalogic maakt indruk met zijn praktische zakformaat en biedt snelle, betrouwbare vastlegging van 1D- en 2D-barcodes vanaf een afstand tot 40 cm. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de miniscanner comfortabel in de hand en weegt hij slechts 85 gram (met batterij). Dat maakt het de ideale metgezel voor een hele dag werk om gegevens vast te leggen in kleine magazijnen, winkels of op de mobiele POS. De eenvoudige koppelingsfunctie zorgt voor de platformonafhankelijke totstandbrenging van een snelle, betrouwbare Bluetooth-verbinding – met klassieke stationaire hostsystemen, zoals mobiele iOS-, Android- of Windows-apparaten. Als de verbinding wordt verbroken, slaat het geïntegreerde batchgeheugen van de RIDA tot 2.000 barcodes op. Hierdoor kunnen gebruikers ook soepel buiten het bereik functioneren, zonder dat er gegevens verloren gaan.

De compacte mobiele scanner legt ook met vertrouwen vervaagde, beschadigde of moeilijk leesbare barcodes vast – zowel geprint als vanaf een beeldscherm. Bovendien beschikt het over een unieke viervoudige feedback die duidelijk signaleert na elke geslaagde scan. Dit bestaat uit: een duidelijk audiosignaal, LED in het kijkgedeelte, trillingen en de gepatenteerde Green Spot op de gescande barcode. Bovendien wordt het gekenmerkt door zijn zacht witte verlichtingssysteem en het vierpunts richtsysteem, dat gebruikers ondersteunt tijdens het richten.

Uitgerust met een lithium-ion 700 mAh-batterij, blijft de RIDA DBT6400 maximaal 5 uur gebruiksklaar en legt hij meer dan 3.000 codes vast met één lading. Laad hem op via het basisstation of een micro-USB-kabel.

Datalogic biedt de RIDA DBT6400 ook aan als zorgvariant met desinfecteerbare, antimicrobiële behuizing. Samen met zijn lage gewicht en compacte formaat is deze versie bijzonder geschikt voor gebruik in de verpleegkundige sector, in ziekenhuizen en laboratoria.

 

Stuur een mail naar onze experts

  • Drop files here or
    Max. file size: 256 MB.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.