Home Video's Video

Video Archief

Logistiek & e-commerce

etiketteren dozen

Codes op zijkant van kartonnen dozen

In de logistieke sector is het belangrijk om alles goed te kunnen traceren. Codes aanbrengen op verpakkingen en dozen kan efficiënt gebeuren met een hoge resolutie inkjetsystemen.

Voorkant labeling kartonnen doos

In dit filmpje ziet u duidelijk hoe dozen automatisch worden gelabeld. Deze klant van Codipack Group is actief in e-commerce. Het systeem is de 'QuickTamp' van Evolabel.

Bovenkant labeling verzendpakketten verschillende hoogtes

Dit filmpje is bij onze welbekende klant Zalando. Tegen hoge snelheid worden de shipping labels geprint en automatisch aangebracht op de dozen.
e-commerce dozen op transportband etiketteren automatisch

Bovenkant labeling pakketten met verschillende hoogtes

In het distributiecenter van Johnson & Johnson staat een installatie van de eTamp van Evolabel. Een mooi project gerealiseerd door Codipack Group.
Evolabel print & apply

Bovenkant labeling pakketten verschillende hoogtes

In e-commerce is time, money. En gegevens moeten ook correct aangebracht worden. De verzendgegevens komen hier foutloos op de dozen bij Ebay.
print & apply e-commerce

Bovenkant labeling dozen op verschillende hoogtes

Vanderlande is wereldmarktleider voor logistieke automatisering op luchthavens en op de pakketmarkt. Dat alles vlot verloopt, daar zorgt de QuickTamp van Evolabel mee voor.

Zuivel

lotcode en tht aanbrengen op plastic verpakking

Plastic potjes yoghurt laseren

Laser wordt regelmatig in de voedingssector gebruikt. De aangebrachte codes zijn niet uitwisbaar en laser is ook een goedkoop systeem in onderhoud. Je hebt ook geen verbruiksartikelen nodig.
plastic emmers bedrukken

Bovenkant en zijkant emmers coderen

Goed leesbare codes aanbrengen. De hoge resolutie inkjetsystemen van Rea Jet zijn hiervoor uiterst geschikt.
dozen etiketteren

Kartonnen trays labelen

Trays met boter krijgen hier een label met een pneumatic tamp. Onze klant Vandemoortele zet in op automatisatie en optimaliseert zo haar productie.
dozen etiketteren

Zijkant dozen melk labelen

Bij Alpro krijgen de dozen soyamelk een etiket. Dit gebeurt terwijl ze in beweging zijn met een pneumatic tamp. Dit is een applicator die met samengeperste lucht aangedreven wordt.

Zijkant melk op trays labelen

Bij onze klant Inex labelen we tegen hoge snelheid de zijkant van de trays melk. Dit gebeurt door een pneumatisch aangedreven applicator van Evolabel.

Codes op plastic zakken

Met deze inline printer van Codipack brengt Friesland Campina tekst en codes aan op doorschijnende plastic zakken.

Vlees, vis en gevogelte

kipfilé codes aanbrengen inkjet

Bovenkant kipproducten coderen

Een houdbaarheidsdatum en lotnummer. Dit zijn 2 essentiële codes die op voeding komen. Bij Plukon worden deze aangebracht met een Leibinger kleinkarakter inkjet.
vleesverpakking coderen

Bovenkant vleesverpakking coderen

Bij Quality Meat Product krijgen de plastic vleesverpakkingen een code aan de bovenkant. Deze kleinkarakter inkjet doet dit contactloos.
verpakking kip etiketteren automatisch

Bovenkant labeling verpakking vlees

In de voedingssector worden de print & apply systemen van Evolabel vaak gebruikt. Hier ziet u de pneumatic Tamp aan het werk in de food sector.

Bovenkant labeling paté

Deze paté wordt automatisch gelabeld met de machines van ALtech. De voorgedrukte etiketten worden snel en efficiënt aangebracht.

Vleesworsten rondom labelen

Vleesworsten worden gelabeld met de systemen van ALtech. Deze installatie werd verzorgd door Codipack Group bij haar klant.

Groenten & fruit

dozen etiketteren

Voor- en zijkant doos labelen

Deze dozen met diepvriesgroenten krijgen in beweging (!) 2 afzonderlijke labels. Deze worden aangebracht met een systeem van Evolabel aan de voor- en zijkant.
Evolabel palletlabeling flexwipe

3 zijkanten pallet kiwi’s labelen

Bij Zespri worden de kiwi's automatisch gelabeld. Het etiket wordt met de FlexWipe maar liefst aan 3 zijden aangebracht.
Evolabel palletlabeling flexwipe

Voor- en zijkant pallet ingevroren groenten labelen

Bij Agifreez, voedingsproducent van ingevroren groenten, labelen we de voor- en zijkant van de palletten.
groenten etiketteren

Bovenkant labeling broccoli in tray

De 'blow applicator' van Evolabel blaast als het ware de etiketten automatisch op broccoli. Zo worden de groenten niet beschadigd en verloopt alles vlot.

Zijkant kartonnen tray kiwi’s labelen

De kiwi's van Zespri worden automatisch van een label voorzien. Hiervoor heeft Codipack Group een print & apply systeem van Evolabel aanbevolen.

Voorkant doos wortelen labelen

De worteltjes krijgen hier een label op de voorkant van de doos. Alles verloopt snel en efficiënt met de systemen van ALtech. In dit geval een ALcode met AC04.

Chocolade

Bovenkant verpakking coderen

Op de verpakking van Godiva Chocolade, coderen wij de lotcodes en tht codes. Dit gebeurt tegen hoge snelheid met een kleinkarakter inkjet.

Eieren industrie

eieren coderen

Eieren coderen

Deze eieren krijgen een code. Deze kleinkarakter inkjet is geïntegreerd binnen een Moba-systeem.

Dierenvoeding

Voedingszakken labelen

Trouw Nutrition heeft een breed assortiment veevoeder. Na het labelen van de zakken, checkt de 'verifier' alle gedrukte informatie snel en zorgvuldig.

Bovenkant voederzakken labelen

Sinds jaar en dag produceert de groep Dumoulin veevoeders van de hoogste kwaliteit. Op deze zakken worden alle gegevens aangebracht met het ALtech Alcode systeem.

Zijkant hondensnoepjes labelen

Hondensnoepjes etiketteer je zo. Snel en efficiënt met de systemen van ALtech.

Andere voedingswaren

unieke promotiecodes drukken

Unieke promotiecodes op etiketten

Deze promotiecodes worden tegen heel hoge snelheid op voorbedrukte labels aangebracht. Elke code is daarbij uniek. De programmatie gebeurt met NiceLabel-software. Het drukken van de code zelf gebeurt met een inkjet HP.
plastic food verpakking codes aanbrengen inkjet

Zijkant plastic verpakking coderen

Deze vegan producten van Creative Foods krijgen een tht (houdbaarheidscode). Tegen hoge snelheden kan dit met een kleinkarakter inkjet.
glazen potjes etiketteren automatisch

Confituurpotjes rondom labelen

De potjes van de artisanale confituren, geleien & marmalades van Wildiers krijgen hier een label. Dit systeem is volledig geautomatiseerd en heet ALline.

Lotcodes printen op folie

Met deze inline printer van Allen Coding worden lotcodes geprint.
verpakkingsdozen laseren

Permanente code aanbrengen op rijstverpakking

Op kartonnen verpakking van rijst brengen we hier met een laser de nodige codes aan.
Evolabel palletlabeling flexwipe

Voor- en zijkant pallet chips labelen met ‘verifier’

Roger Roger verdeelt en exporteert chips. Bij deze klant, labelen de systemen van Codipack de palletten. Deze is voorzien van een 'verifier' zodat de minste fout gedetecteerd wordt.

Koffie

verpakkingsdozen laseren

Tht en lotcode op koffieverpakking

Bij Rombouts heeft Codipack Group de installatie van een lasersysteem verzorgd. Hiermee brengt onze klant permanente coderingen aan op verpakkingen.

Zijkant labeling pakket

Bij Colruyt brengt de ALtech ALritma etiketten automatisch aan, de Allen Coding Hot Foil brengt de datum aan op het voorgedrukte etiket.

Dranken & brouwerijen

frisdrank laseren

Laseren van frisdrank

Bij deze frisdrank gigant, worden de codes aangebracht tegen enorm hoge snelheid. De lasersystemen zijn hiervoor betrouwbaar en het proces verloopt tegen zeer hoge snelheid.
Evolabel palletlabeling flexwipe

Zijkant pallet met petflessen labelen

De pallet labeler van Evolabel wordt bij Coca-Cola ingeschakeld om de palletten automatisch van SSCC-labels te voorzien.
petflessen automatisch etiketteren

Bovenkant labeling gesealde petflessen

Print & apply systemen worden vaak gebruik in de drankensector. Hier ziet u het systeem - pneumatic Tamp - van Evolabel aan het werk bij Carlsberg.
Evolabel print & apply

Zijkant labeling kartonnen trays frisdrank

De Evolabel systemen worden vaak gebruikt in de drankensector. Tegen hoge snelheid krijgen de kartonnen dozen een label met een pneumatisch aangedreven systeem.

Glazen fles rondom labelen

Rondom etiketteren op een glazen fles. Het is geen senicure. Met de systemen van ALtech echter wel. Hier ziet u ze aan het werk in de voedingssector. Deze machines worden ook vaak gebruikt in de drankensector.
3 labels fles aanbrengen

Glazen fles drank op 3 plaatsen labelen

In de drankensector wordt veel aandacht geschonken aan het etiket. Vaak zijn er ook etiketten voorzien op verschillende plaatsen. Hier ziet u hoe de flessen op 3 plaatsen tegelijkertijd gelabeld worden.

Chemie

zakken coderen met inkjet

Plastic zakken van een code voorzien

Borealis produceert grote hoeveelheden. Snelheid is daarbij ook belangrijk. Hier worden gevulde zakken gecodeerd tegen hoge snelheid met een inkjet HP.
zakken coderen

Zijkant zakken krijgen code

Deze gevulde zakken bij Borealis krijgen een code. Deze is goed leesbaar met de kleinkarakter inkjet van Leibinger.
Evolabel eWipe

Zijkant labeling plastic bidons

Bij onze klant Cerexagri heeft Codipack Group een print & apply systeem van Evolabel geïnstalleerd. Hiermeer krijgen de plastic bussen een etiket langs de zijkant.

Zijkant bidons javel labelen

Het labelen van bussen javel bij onze klant Loda. Dat gebeurt nauwkeurig met de systemen van ALtech.

Plastic flessen rondom labelen

Plastic flessen rondom labelen op een automatische manier. Sommige systemen van ALtech zijn daar speciaal voor ontworpen.

Zijkant labeling bidons

DeLaval levert totaaloplossingen voor de melkveehouderij. Hier heeft Codipack Group een systeem van ALtech geïnstalleerd dat het werk vergemakkelijkt.

Bouwmaterialen

bouwmaterialen bedrukken

Grote markeringen op pallet bouwmaterialen

Inkjet is in bepaalde gevallen de beste optie om markeringen aan te brengen op uw palletten. Zoals u hier ziet, op bouwmaterialen.
vloer automatisch etiketteren

Zijkant verpakkingen vloer

Quickstep geeft codes aan op de verpakkingen van houten vloer. In dit geval langs de zijkant met een inkjet HP.
kabels coderen

Markering op kabel met gepigmenteerde inkt

Kabels krijgen een logo met een kleinkarakter inkjet. Dit gebeurt met gepigmenteerde inkt. De leesbaarheid wordt zo geoptimaliseerd.
inkjet op metalen platen

Bovenkant metalen profielen

Avasco Industries is gespecialiseerd in de productie van metalen opbergsystemen. Hier krijgen profielen een code met een kleinkarakter inkjet.
metaal profiel laseren

Zijkant metalen profielen

De lasersystemen van Macsa coderen metalen profielen bij onze klant Hydro Building Systems. Dit gebeurt tegen hoge snelheid. De Macsa systemen zijn performant in industriële omgevingen.

Cementzakken labelen

Ook in stoffige omgevingen, doen de systemen van Codipack hun werk. Hier zien we een print & apply systeem cementzakken labelen.

Houtverwerkende industrie

palletten met hout bedrukken

Zijkant pallet hout markeren

Palletten in de houtverwerkende industrie worden vaak gemarkeerd. Dit kan op eenvoudige wijze met het DOD-systeem van Rea Jet.
hout bedrukken op pallet

Zijkant palletten hout

De DOD systemen van Rea Jet markeren met grote karakters palletten in de houtverwerkende industrie.
logo en tekst op pallet drukken

Zijkant grote verpakking met plastic folie

Ook in kleur kan deze hoge resolutie inkjet van Codipack duidelijk logo's en tekst aanbrengen.

Palletten bedrukken met inkjet

De European Pallet Association (EPAL) heeft een inkjetsysteem van Codipack goedgekeurd voor het bedrukken van palletten. Ontdek de Diagraph IJ4000.

Bovenkant hout markeren

Dit hout komt tegen hoge snelheid voorbij. De hoge resolutie inkjet markeert het met een logo. Snel en efficiënt.
Evolabel eWipe applictor

Onderkant houten planken labelen

Efficiënt en tegen hoge snelheid houten planken labelen, dat doe je met Codipack. Hier zie je het systeem eWipe van Evolabel aan het werk.

Auto & elektronica

autobanden bedrukken

Markering rondom autobanden

Een duidelijke markering, rondom autobanden. Dit hoge resolutie inkjetsysteem toont hoe het kan.

Bovenkant labeling autobanden

Alles krijgt een label of een code. Dus ook verpakte autobanden. Hier ziet u hoe deze autobanden op een automatische manier voorzien worden van een label met het ALtech-systeem ALcode.

Textiel

kartonnen verpakking laseren

Zijkant van verpakkingsdozen textiel laseren

De kartonnen verpakkingen van deze textielfabrikant worden langs de zijkant gelaserd. De codes zijn permanent.
patronen tekenen automatisch

Bovenkant patronen coderen

Voor deze textielfabrikant van gordijnen worden de patronen uitgetekend met een inkjet. Zo kan heel precies gewerkt worden.

Bovenkant textiel labelen

Textiel kan ook perfect gelabeld worden. Met een Tamp applicator bijvoorbeeld. En de juiste etiketten met de juiste lijm. Vraag meer informatie via uw specialist bij Codipack.

Metaalindustrie

metalen tonnen bedrukken rondom

Codering rondom metalen vat

Op deze vaten worden codes geplaatst. Dit gebeurt met een Rea Jet DOD printkop. Terwijl de vaten ronddraaien, wordt de inkjet erop 'gespoten'.

Verpakkingen, papier & karton

Toplabeling verpakking

Bij SCA - een van de grootste papierfabrikanten in Europa - brengt Codipack automatisch labels aan op het verpakkingsmateriaal.

Pallet labeler met hoogteregelaar

Voor de grote papierfabrikant SCA heeft Codipack verschillende pallet labelers geïnstalleerd. Deze hebben een ‘motorised stand’. Zo labelt u uw pallet op de plaats dat u dan wil.
Evolabel palletlabeling flexwipe

Voorkant labeling met SSCC-labels

Bij onze klant Moderna Products, hebben we de pallet labeler van Evolabel geïnstalleerd. Deze labelt 1 zijde van de palletten automatisch.

Cosmetica & pharmaceutica

blister bedrukken

Codes plaatsen op blisters

De codes op medicatie moeten zeer duidelijk leesbaar zijn. Grote volumes worden geproduceerd tegen hoge snelheid met deze inkjet HP.
flesjes coderen

Onderkant glazen flesjes

De onderkant van deze glazen flesjes krijgen tegen hoge snelheid een code toegekend. Dit gebeurt met pigmentinkt voor een groter contrast met een kleinkarakter inkjet.

Plastic en glazen flesjes rondom

Met dit systeem kan je semi-automatisch zelfklevende etiketten labelen op cilindrische producten. Hiervoor heeft Codipack de ALtech ALmatic in haar gamma.
e-commerce dozen op transportband etiketteren automatisch

Bovenkant labeling pakketten met verschillende hoogtes

In het distributiecenter van Johnson & Johnson staat een installatie van de eTamp van Evolabel. Een mooi project gerealiseerd door Codipack Group.

Potjes rondom labelen

Rondom labelen doet u best op een automatische manier. Hier ziet u een systeem van Codipack aan het werk.

Tubes rondom etiketteren

Voor een klant in pharma, heeft Codipack volgende systemen geïnstalleerd. Tubes krijgen hier rondom een label.

Tabak

Tubes sigaren rondom labelen

Deze tubes in de tabakssector krijgen rondom een label en hierop wordt een code aangebracht. Alles gebeurt volautomatisch met de ALtech ALline en ALritma bij onze klant Cortes.
houten kistje laseren

Boven- en zijkant houten kistjes laseren

Bij deze sigarenfabrikant laseren we de houten kisten. Wat erop komt, kan u volledig zelf bepalen.

Tuinbouw

plastic zakken codes aanbrengen inkjet

Zijkant zakken meststof coderen

Gevulde zakken krijgen hier een code met de Leibinger JET2neo. Deze kleinkarakter inkjet kan tegen hoge snelheid werken.
plantenpaspoort aanbrengen op plastic plantenpotjes

Plantenpaspoort op potjes aanbrengen

Een plantenpaspoort is verplicht binnen de EU. Dit kan u aanbrengen met een kleinkarakter inkjet printer. Heeft u donkere potjes? Dan kan dit met gepigmenteerde of soft gepigmenteerde inkt.

Zijkant doos labelen

Deze kartonnen dozen bij Bio Nova krijgen de nodige codes. Dit gebeurt met de hoge resolutieprinter van Diagraph.
verpakking bloemen etiketteren

Boeket bloemen labelen

Deze bloemen krijgen automatisch een label. Dit wordt voorzichtig op de folie van de bloemen aangebracht, zodat ze zeker niet beschadigd worden.

Zijkant plantentray etiketteren

Hier wordt bij een klant van Codipack het plantenpaspoort aangebracht met de systemen van ALtech.

Bedrijfsvideo's

Evolabel bedrijfsfilm

Altech bedrijfsfilm

Leibinger bedrijfsfilm

NiceLabel bedrijfsfilm

macsa codipack

Macsa bedrijfsfilm

Rea Jet bedrijfsfilm

Top   
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.