Totaalintegratie

Bij Codipack Group focussen we op geïntegreerde totaaloplossingen. Eigen productielijnen voor zelfklevende blanco etiketten, printers om deze te bedrukken, machines om etiketten aan te brengen, software om deze te ontwerpen en printers aan te sturen, barcodescanners en mobiele terminals om de informatie te verwerken en te koppelen aan uw bestaande databases, kortom, Codipack Group heeft voor u een totaalpakket op maat.

Onze totaalintegratie is natuurlijk maar compleet met een vlekkeloze dienstverlening. Die begint reeds bij de installatie. Onze service medewerkers installeren uw hard- en software met grote zorg en geven het nodige advies en opleiding zodat uw medewerkers meteen aan de slag gaan. Zijn er achteraf toch nog problemen of vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk. Zij helpen u verder of sturen een medewerker ter plaatse voor een herstelling of support.

Codipack is met een vestiging in Nederland en België sterk vertegenwoordigd in de Benelux, maar realiseerde ook verschillende grotere Europese projecten.

Helpdesk hardware

Tel. BE +32 14 25 40 60
Tel. NL +31 40 241 00 30
E-mail: systems@codipack.com

Helpdesk software

Tel. +32 14 25 46 46
Tel. +31 40 241 00 30
E-mail: itmobility@codipack.com