Hardware vervangen = printer supplies vervangen?

Als u overschakelt naar een nieuwe leverancier voor uw labeling- of coderingshardware, wat gebeurt er dan met de printer supplies? Schakelt u mee over? Of blijft u toch bij uw oude leverancier? In de praktijk merken we dat bij bedrijven de laatste optie vaak de eerste reflex is. Maar daarom niet altijd de logische…

Stel dat u beslist om uw bestaande hardware te vervangen door nieuwe apparatuur. En dat u die opdracht aan ons toevertrouwt. Dan zullen wij bij het kennismakingsgesprek ook meteen polsen naar uw printer supplies. De etiketten, de inkt, inktlinten… Hoe zit het met de kwaliteit daarvan? Want voor ons is elke oplossing liefst een totaaloplossing.

Waarom? Omdat de hardware maar naar behoren kan functioneren als de printer supplies er optimaal op zijn afgestemd. Een totaalplaatje dat klopt, is de beste garantie om de kwaliteit te halen die u voor ogen heeft.

printer supplies

Voordelen versus nadelen

Er zijn natuurlijk voordelen om te blijven werken met uw huidige leverancier. U kent elkaar. U weet wat u van hem kan verwachten. Misschien zit hij met zijn prijs voor printer supplies net dat tikkeltje beter…

Maar wat kost het uw bedrijf als uw productielijn een kwartier stil ligt omdat de supplies van mindere kwaliteit zijn? Of de kwaliteit wel goed is, maar de supplies nu eenmaal niet optimaal zijn afgestemd voor uw toepassing en/of hardware.

Wie komt u depanneren? Uw oude leverancier wijst waarschijnlijk onze richting uit. Terwijl wij weten dat onze systemen doen wat ze moeten doen… maar niet compatibel zijn met deze printer supplies. Uiteraard komen we u depanneren. Maar het risico is groot dat hetzelfde probleem de kop op zal blijven steken.

Eén aanspreekpunt voor alles

Daarom werkt u best met één partij. Die én de software én de hardware én de supplies voor zijn rekening neemt.

Zo heeft u één aanspreekpunt bij vragen. Geen pingpongspel als er iets misloopt, maar één duidelijke hulplijn. En een labeling- of coderingsoplossing die naar behoren blijft werken.