Kortere levertijden etiketten dankzij nieuwe volautomatische productielijn

Onze vier productielijnen voor etiketten krijgen er gezelschap bij. We investeren namelijk in een nieuwe, volautomatische machine. Zo houden we de levertijden voor uw etiketten kort.

Met onze vier productielijnen kunnen wij etiketten volledig op maat maken. Hoe dat werkt? Kort samengevat begint alles met een moederrol. Daaruit stanst de machine dan etiketten van bepaalde afmetingen.

Deze nieuwe installatie krikt onze productiecapaciteit met 25% op, zodat we uw bestellingen sneller kunnen uitvoeren. En de levertijden voor uw etiketten kort houden.

Digitaal en dus kortere levertijden

Onze nieuwe machine hoort bij de topmodellen op de markt. Manuele bijstellingen zijn tot een minimum beperkt. Waar we vroeger de messen handmatig moesten bijstellen, gebeurt dat nu met een touchdisplay. Wij geven de breedte van het etiket in en de breedte van de moederrol. Hierdoor weet de machine waar hij de snijmessen moet plaatsen en dit gebeurt dan automatisch zonder extra manuele handeling. Het enige moment dat ze stopt, is als we de moederrol moeten vervangen.

Ook ecologisch boeken we winst. Want waar vorige modellen werkten met lijmpistolen, gebeurt nu alles lijmloos om de etiketten aan de kern te bevestigen.

Volledig op maat

Doordat we uw etiketten zelf maken, gaan we verder dan alleen een breedte en hoogte op maat. Zo kunnen we onder andere het etiketmateriaal afstemmen op uw eisen. Of zelfs de verhoudingen van de lijm wijzigen.