Inline thermo transfer printers: Allen Coding nieuw in ons gamma

Nieuw in ons aanbod: de inline thermo transfer printers van Allen Coding. Met deze toestellen drukt u rechtstreeks op folies en plastic verpakkingen. De printbreedtes gaan van twee tot acht inch.

Wij zijn kieskeurig als het op de merken aankomt die wij verdelen. Een merk moet zijn plaats verdienen in ons gamma. Waarom Allen Coding die plaats heeft verdiend? Er zijn meerdere redenen.

Thermo transfer printer XL5000 van Allen Coding

Ten eerste heeft u de keuze tussen intermitterend als continuous drukken. En bieden hun inline thermo transfer printers ook totale vrijheid in wat u drukt. De Allen XL5000, de printer op de afbeelding, kan zowel barcodes, tekst als grafische elementen aan. Een andere troef is dat het toestel compact is, maar wel maximaal compatibel met populaire framegroottes.

Snelle en eenvoudige integratie

Ten vierde omdat de aansturing kan gebeuren via een Windows-driver. Dat maakt de software-integratie een pak eenvoudiger. Ook het toestel zelf is snel te integreren in etiketteer- en verpakkingsmachines.

Dan is er ook de duurzaamheid. Het toestel is samengesteld uit robuuste materialen en daardoor geschikt voor industriële omgevingen.

Totaaloplossing

Uiteraard voorzien we u ook van de thermotransfer inktlinten afgestemd op uw product en productieproces. Zo bent u zeker van een maximale printkwaliteit en een maximale levensduur van uw toestel. De hoge inktlintcapaciteit is trouwens nog een laatste troef van de inline thermo transfer printers van Allen.

Meer weten over de beste oplossing voor uw specifieke productieproces? Geef ons een seintje.