Home Producten Leibinger JET3up EP

Leibinger JET3up EP

  • Speciaal ontwikkeld voor de eierindustrie

    voor het bedrukken van zowel het ei als het eierdoosje

  • Tot 252.000 eieren per uur

    8 banen, 8 printers

  • Eenvoudige integratie in Moba systeem

De JET3up EP is speciaal ontwikkeld voor de eierindustrie. Hiermee kan je rechtreeks en contactloos eieren coderen. Tot 252.000 eieren per uur (bij 8 banen en 8 eierenprinters).

De Leibinger eierenprinter is makkelijk integreerbaar in een Moba of Diamond systeem, en is betrouwbaar. Zo garandeert u een maximale voedselveiligheid.
Veel landen hebben al gestandaardiseerde eicodes. Steeds vaker moeten producenten informatie direct op eieren of eierdozen printen, zoals een fabrikanten-code, de legdatum of andere productie gerelateerde informatie. Eicodes kunnen een aanzienlijke toegevoegde waarde creëren voor zowel de consument als de producent.
De Leibinger eierenprinter biedt maximale flexibiliteit bij het coderen van eieren en eierdozen. Deze printers kunnen worden gebruikt om verpakkingsmateriaal en zelfs de eierschaal zelf te bedrukken met vaste of variabele informatie. Dankzij contactloos printen worden eieren van verschillende groottes veilig gecodeerd zonder de printkop opnieuw af te stellen.

De eicode kan overal worden geplaatst dankzij de flexibele printkop. Leibinger heeft speciaal een elleboogprintkop ontwikkeld voor de eierindustrie, die de eieren aan de bovenzijde bedrukt, zelfs in gevallen waar de omstandigheden in de eiersorteermachine erg krap zijn.

eieren coderen

Eenvoudige integratie

De Leibinger eierenprinter is compatibel met de eiersorteer- en verpakkingsmachines van Moba en Diamond. Ze worden geleverd met alle interfaces, verbindingen en kabelsets, waardoor een snelle en eenvoudige plug-and-play-integratie mogelijk is. Volledige integratie in de eiersorteermachine biedt enorme voordelen, zoals automatische toepassing van eventuele wijzigingen in afdrukgegevens voor alle printers in het systeem en automatische updates van de vervaldatum. Het zorgt er ook voor dat elk individueel ei wordt bedrukt met informatie die specifiek is.
Leibinger biedt alle eierproducenten een complete oplossing voor het coderen van uw eieren en eierdozen, waaronder FDA en EU-conforme food-grade inkten, de optionele IP-65 beschermingsklasse voor bescherming tegen stof en spuitwater en de geautomatiseerde Sealtronic-afdichting (standaard geïntegreerd) om te voorkomen dat de inkt in de printkop uitdroogt.

Stuur een mail naar onze experts

  • Drop files here or
    Max. file size: 256 MB.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.