Laat uw codeeroplossing proefdraaien en vermijd slechte investeringen

U heeft leveranciers hun zegje laten doen over hun codeeroplossing. U hebt alle merken vergeleken en technische specificaties doorgenomen. Ook al heeft u de aankoop van uw toekomstige etiketteermachine, inkjetsysteem of laserinstallatie zo goed mogelijk voorbereid: de eigenlijke praktijk, dát is het moment van de waarheid. Daarom geven wij u – in de mate van het mogelijke – de optie om uw toekomstige codeeroplossing uit te proberen. Zodat u 100% zeker bent van uw aankoop.

Elke productieomgeving is anders. Factoren als temperatuur, luchtvochtigheid, en licht hebben een bepaalde invloed op uw processen. Terwijl de technische specificaties van codeeroplossingen voorbijgaan aan die bijzonderheden.

Dat maakt uw job niet makkelijker. Want u bent het die de knoop doorhakt tussen optie A en B.

Daarbij komt dat bepaalde factoren moeilijk op voorhand zijn in te schatten. Wat u gebruiksvriendelijk vindt, geldt misschien niet voor al uw operatoren. En uw techniekers: hoe goed kunnen zij de technische complexiteit van een codeeroplossing inschatten op basis van alleen maar handleidingen?

Hoe goed u zich ook voorbereidt, het is vaak afwachten tot de machine in kwestie voor het eerst meedraait. Maar dan is de aankoop natuurlijk al afgerond.

Probeer uw codeeroplossing één week uit

Die onzekerheid nemen wij van Codipack graag voor u weg. Onder het motto Zien is geloven, laten wij onze codeeroplossing een week vrijblijvend bij u meedraaien. Geen simulatie, geen test, maar als volwaardig deel van uw productieproces.

Testopstelling codeeroplossing

We zorgen voor de integratie ter plaatse, geven uw operatoren een korte opleiding en beantwoorden de vragen van uw techniekers. Zo kan iedereen vanuit zijn expertise de nieuwe codeeroplossing ontdekken en uittesten. En kan u zichzelf ervan verzekeren dat onze machine helemaal doet wat u ervan verwacht.

Want wij geloven dat u de kracht van onze codeeroplossing in de praktijk moet zien. Niet in een brochure of technische fiche, maar bij u ter plaatse. In uw specifieke productieomgeving. Alleen zo heeft u perfect zicht op factoren als snelheid, printkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. En heeft u alles in handen om rustig een doordacht oordeel te vellen. Want dat is nog altijd de beste aanpak voor een oplossing op lange termijn.

Een optie voor uw bedrijf?

Of een demo een optie is voor uw bedrijf? Dat hangt af van de omvang van uw project. En de graad van maatwerk van de codeeroplossing. Benieuwd of een testopstelling voor u tot de mogelijkheden behoort? Laat van u horen.